fredag 31. januar 2014

Første uka

Da har det snart gått en uke med Vienna i hus, tiden flyr :) Milo var litt sjalu de første dagene. Ikke bare-bare å ikke få være enebarn lenger, og å måtte dele oppmerksomhet, kos osv. Men det har gått seg fint til. Han vokter ikke lenger senga si, og de bytter på bein, spiser sin egen mat før de sjekker hverandres matskål og kan fint få kos både samtidig og hver for seg. De har også begynt å leke litt sammen, men Vienna synes Milo er litt voldsom og ikke tar han helt hintene heller når hun synes det er nok :)

I løpet av uka har Vienna fått være med på to agilitytreninger og hilst på både folk og hunder, noe som gikk veldig fint. Hun har også fått se på når andre løper på agilitybanen og har veeeldig lyst til å være med å løpe :) Så hun og Milo fikk løpe litt i ridehuset når treningen var over. Veldig greit å ha dem løs, også på tur,  siden Vienna følger etter Milo og han har jeg grei kontroll på.
Vi har også vært på tur med Bente og Stella. Stella er bare 3 mnd og synes det var litt kaldt ute, men hun trippet med så godt hun kunne :) Vi fikk også 'besøk' av en løs og meget vilter pointer-hannhund, noe Stella syntes var skummelt stakkars. Vienna tok det med ro, mens Milo passet på og sprang etter han.

Sånn går no' dagan... Merker ingenting på Vienna at hun har 'hjemlengsel' eller at hun er urolig/utilpass, så det er bra. Milo er veldig rolig inne når det ikke skjer noe, og det smitter over på Vienna. Ellers er vi ute i hagen flere ganger hver dag, så greit å endelig få brukt hagen litt....Mye snø der nå, så blir både måking og tråkking av stier rundt om..

Vi fortsetter med litt småtrening med leke/drakamp, håndtarget og potetarget. Må få tatt litt film snart.. På tur blir det litt innkalling av begge samtidig, og litt klar-ferdig-gååååå og løp :)

Så noen bilder..

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar