tirsdag 25. juli 2017

Andre halvår 2016 - Milo tar sølv i Rally-NM!!

Tror vel jeg har skrevet det et par ganger før, men makan til sløvhet på denne skrivefronten altså.... Siste innlegg er fra 2.kvartal i 2016...! Så da har det jo skjedd litt av hvert siden sist igjen selvsagt, vi er jo tross alt over i 2017 nå... Men, jeg får skrive litt om sisten delen av 2016 før jeg starter på inneværende år. August 2016 så gikk Milo NM-kvalifisering i Rallylydighet, og Via debuterte på samme stevne. Enden på den visa var en braksuksess for begge to :-) Milo går inn til en grei 10.plass i kvalifiseringen, noe som gir oss plass i finalen. Og, i finalen knaller han til med et nesten feilgritt løp, og spenningen ble enorm når plasseringene ble lest opp i omvendt rekkefølge. Flinkeste Milo tar sølvmedaljen i NM!!! Og for å toppe det hele så går han et supert løp dagen etter også, og vi har cert nok til Hederspremien til Rallyforbundet i boks :-) Via får direkteopprykk til kl2 denne helgen :-)
Høsten 2016 gikk Via i kl2 i agility, etter mange napp på kort tid våren før. Det var mye vi ikke hadde trent inn, og flere grunnelementer som mangler, men jeg valgte alikevel å rykke opp. Og jammen ble det ikke nye napp både på Tønsberg-stevnet, og vi kom på pallen på Norwegian Open!
I rally så var vi brått i kl3 etter bare to stevner :-) Mange elementer som ble 'jukseinnlært' på kort tid, men det får vi rydde i etterhvert...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar