mandag 16. mars 2015

Mars 2015 - Drammen Hundefestival

Tror jammen jeg skal klare å lage flere innlegg i mars (da snakker vi rekord ;-) )!

Første helgen var det Drammen Hundefestival som vanlig. Det var her vi debuterte for 3 år siden.
Nytt av dette året var debut i Rally3, i tillegg til AG/Hopp3 og lag.

Det startet grytidlig lørdag morgen, med lagbriefing ti over 8. Gjesp!
Lagløpet endte med disk etter dårlig handling og påfølgende misforståelse mellom to rør.
Så var det AG3, og der ble det jammen også disk i et trangt parti hvor et rør ble for fristende. Men ellers gikk mye bra i banen. I Hopp3 var tunnelen satt opp tricky og vi fikk trøbbel der - disk.
Og midt i mellom alle agilitydiskene så debuterte vi i Rally3, etter å ha ni-lest reglene halv 2 natta før... Det gikk superbra, og Milo er mye mer på nett nå igjennom banen. Så klarte jeg dessverre å pådra oss en disk på aller siste inn på plass, på siste øvelsen. Grrrrrrrrrrr, var skikkelig gretten på meg selv der, for enten så glemte jeg innsitt'en ellers var det en sitt for mye. Gikk glipp av en 2.plass der og antageligvis direkte opprykk... Jaja. Etter nesten 12 timer i hallen dro vi hjem...

Søndag var det lag til slutt, så da kunne vi sove litt lenger. Startet dagen med nytt forsøk på Rally3 og prøvde å ta meg tid til å se litt på skiltene underveis. Var igjen godt fornøyd med gjennomføringen.
I Hopp3 ble det 2 dumme feil på slalåminngang (for mye fart og inn på pinne 2) og et riv. Men ellers igjen mye bra. AG3 ble disk igjen, da vi tok rør istedetfor bommen. Som en haug av andre...
Lagløpet gikk fint, og vi klarte bom-fellen der. Fikk dessverre 2 riv, Milo var nok sliten etter lange dager.Og da var det veldig stas å møte opp til premieutdeling ved Rallyringen, og bli oppropt som vinner av klasse 3! Juhuuuu. Kun en dum dobbeltkommando pga for langt tegn (som jeg ikke var klar over) og en skjev sitt fra full pott, og dessverre 1 poeng fra direkte opprykk. Men seier!!!
Så var det noen som satte oss på ideen om Rally-NM.... *tenke tenke* :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar