onsdag 19. februar 2014

Tiden flyr..

Nok en uke med Vienna har gått, og nå er vi lissom inni veldig 'vanlig gjenge' og rutiner har begynt å sette seg. Begynner å se enda mer av personligheten til Vienna og hun begynner å bli ei skikkelig kvikk lita frøken :) Nå leker hun masse med Milo, er mye tøffere, løper rundt som et olja lyn (puh, holder nesten følge med Milo på flatmark............), og blir skikkelig gira når hun er med på agilitytrening og får se på de andre. Hun kan begynne å bjeffe litt både i bilen på trening og når hun ser på de andre, så her får vi bare prøve å holde lydnivået på et minimum. De andre ler og synes slettes ikke jeg skal få ha en stille Sheltie, så all bjeffing møtes av store glis av resten av gjengen ;-)

Så synes hun ikke det er såå spennende å sitte i bilen og vente, så da har hun funnet ut at hun kan dra ting inn i buret og smake på dem. Så nå har det gått med 2 tørkeruller, litt av en skumgummimadrass og knepplåsen på en sele.. jada :) Bare å rydde bort ting fra bagasjerommet...
Den siste uka har vi fokusert mest på å gå løs på tur, og å ikke bry seg med folk vi møter, og det går riktig så fint. Hun har også fått hilse på flere fremmede hunder på tur og har lekt med dem. Ikke noe problem med noen vi møter :)

Her er en liten løpesnutt fra Storøya:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar